وکیل کیفری هشتگرد، کلمه ای است که بسیاری از افراد که درگیر دادگاه شده اند و دنبال راه حل برای موضوع می گردند ، آن را جستجو می کنند.
با توجه به گستردگی دعاوی کیفری و تخصصی بودن این موضوع ، انتخاب یک وکیل کیفری در هشتگرد که در کار خود حرفه ای باشد، با اهمیت می شود.
در این مقاله، به بررسی ویژگی بهترین وکیل کیفری در هشتگرد، دعاوی کیفری و اینکه در دادگاه چه باید بگویید، توضیح می دهیم.
هدف از این مقاله ، آشنایی شما با جرایم کیفری و نحوه کمک گرفتن از یک وکیل مجرب برای حل مسائل حقوقی شما می باشد.
آنچه در ادامه این مقاله خواهید خواند
Toggleبهترین وکیل کیفری در هشتگرد
انتخاب یک وکیل کیفری در هشتگرد ، از دغدغه های مهم افرادی است که با مسائل کیفری مواجه شده اند.
بهترین وکیل کیفری در هشتگرد به فردی گفته می شود که با دانش و سابقه بالای خود در زمینه دعاوی کیفری از جمله جرایم علیه اشخاص، اموال و عفت عمومی، بتواند به موکل خود بهترین مسیر را نشان دهد.
تجربه بالا، آشنایی با قوانین جزایی و پیگیری مستمر پرونده توسط وکیل از دیگر ویژگی های یک وکیل کیفری مجرب در هشتگرد می باشد.
دعاوی کیفری شامل مواردی می شود؟
دعاوی کیفری به تمامی شکایاتی گفته می شود که برخلاف نظم عمومی و حقوق عمومی بوده و قانون برای این جرایم مجازات های گوناگون تعیین کرده است.
دعاوی کیفری شامل سرقت، کلاهبرداری، جعل، توهین و تهدید، قتل و ضرب و جرح و جرایم مربوط به مواد مخدر می باشد.
به دلیل اینکه دعاوی کیفری پیچیده است و یک اشتباه ممکن است به ضرر خودتان باشد، وکیل کیفری در هشتگرد آوا دادیار بهترین راه برای جلوگیری از این اشتباهها می باشد.
آیا با وکیل صدور حکم سریعتر است؟
رسیدگی به دعاوی کیفری و صدور حکم در دادگاههای کیفری معمولا به پیچیدگی و شلوغی آن دادگاه بستگی دارد.
وکیل کیفری هشتگرد ، با توجه به اینکه مسیر های قانونی را خوب می داند و با پیگیری مداوم، روند پرونده را سریعتر کرده و از کارهای اشتباهی که روند رسیدگی را کند می کند ، پرهیز خواهد کرد.
روند دادرسی ممکن است از چند ماه تا یک سال یا حتی بیشتر به طول می انجامد.
چرا نیاز به وکیل کیفری داریم؟
زمانی که با اتهاماتی مانند سرقت، کلاهبرداری، و جرایم مواد مخدر یا میخواهید یک شکایت کیفری مطرح کنید ، حضور یک وکیل کیفری کنار شما کمک بسزایی خواهد کرد.
علم حقوقی و تجربه وکیل کلاهبرداری هشتگرد در شناخت جرم ها و جمع آوری ادله براساس جرم اتفاق افتاده ، نقش مهمی در کاهش مجازات احتمالی یا به نتیجه رسیدن شکایت شما دارد.
جرایم کیفری چه تفاوتی با جرایم حقوقی دارند؟
جرایم کیفری به آن دسته از جرایمی گفته می شود که خلاف نظم عمومی هستند و قانون برای آنها مجازات در نظر گرفته است : مانند سرقت، کلاهبرداری و قتل یا رابطه نامشروع
جرایم حقوقی بیشتر به اختلافات مالی و قراردادی بین افراد مربوط می شود. مهم ترین تفاوت این دو، در مجازات تعینن شده و نحوه رسیدگی در دادگاه است.
آیا می توان پرونده های کیفری را بدون ورود به دادگاه حل کرد؟
در برخی موارد بله. در جرایمی که به قول معروف «قابل گذشت» هستند، شاکی می تواند از شکایت خود صرف نظر کند و پرونده به دادگاه ارجاع داده نشود.
برخی پرونده ها از طریق میانجی گری یا سازش که خارج از دادگاه اتفاق می افتد فابل حل و فصل است.
چگونه می توان بی گناهی خود را در دادگاه کیفری ثابت کنیم؟
اثبات بی گناهی معمولاً نیازمند ارائه مدارک، دلایل قوی یا حتی شهادت شهود است.
وکیل شما می تواند کمک کند تا مدارکی که برای اثبات بی گناهی شما نیاز است گردآوری کند و از شهادت شهود برای اینکار استفاده کند.
ارائه مدارک و دفاعیه مناسب از طرف شما یا وکیلتان به گونه ای که قاضی متوجه شود شما در ارتکاب جرم نقشی نداشته اید، در آن صورت بی گناهی شما ثابت می شود.
آیا امکان کاهش مجازات در پرونده های کیفری وجود دارد؟
بله، در برخی موارد بسته به شرایط پرونده و نوع جرم اتفاق افتاده ، امکان درخواست کاهش مجازات وجود دارد.
مثلا ندامت، همکاری با مراجع قضایی، نداشتن سابقه کیفری و قبول مسئولیت خود ، می توانند در تخفیف مجازات مؤثر باشند که به قاضی پرونده بستگی دارد.
آیا همه جرایم کیفری به زندان منجر می شوند؟
خیر، همه جرایم کیفری منجر به زندان نمی شوند. باز به نوع جرم و شرایط هر پرونده بستگی دارد که مجازات می تواند شامل جریمه نقدی، شلاق یا کارهای عام المنفعه باشد.
البته در جرایم سنگین تر مانند قتل، حکم حبس یا حتی اعدام وجود دارد.
یا سابقه کیفری تأثیر بر آینده شغلی فرد دارد؟
سابقه کیفری می تواند بر فرصت های شغلی فرد تأثیر بگذارد، مخصوصا کارهای دولتی که یک الزام بر پاک بودن سابقه کیفری دارند و بر اساس شزایظ خاص استخدام می کنند.
اما سابقه کیفری برای جرایمی که مجازات های سنگینی ندارد با گذشت زمان این سابقه پاک می شود و شما در صورت تکرار جرم به پرونده قبلی رجوع می کنند.
آیا می توان جرم رابطه نامشروع را در دادگاه کیفری ثابت کرد؟
بله، اثبات رابطه نامشروع در دادگاه کیفری انجام می شود و زیر مجموعه جرایم کیفری می باشد.
بر اساس ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، در صورتی که مدارکی محکمه پسند و شواهد کافی برای اثبات وجود داشته باشد ، دادگاه می تواند حکم صادر کند.
حتما برای رابطه نامشروع از یک وکیل رابطه نامشروع کمک بگیرید یا حتی شده با او یک مشاوره داشته باشید.
اولین قدم در حل دعاوی در هشتگرد
بسیاری از افراد در مواجهه با مسائل کیفری، درک درستی از حقوق و وظایف خود ندارند و شما هنگامی که با وکیل پایه یک دادگستری هشتگرد، یک مشاوره داشته باشید ، همه چی دستتان می آید.
وکیل کیفری هشتگرد می تواند به شما کمک کند تا از اتفاقاتی که در دادگاه برای شما ممکن است پیش بیاد را بازگو کند و مجازات های آن جرم را برای شما توضیح دهد.
سخن پایانی
جرایم کیفری می تواند ، زندگی افراد را به گونه ای تحت تاثیر قرار دهد.
داشتن یک وکیل کیفری در هشتگرد اگر ساکن آنجا هستید، کمک ویژه ای می کند که یک دید کلی از مسائل داشته باشید.
وکیل کیفری هشتگرد با علم و مهارتش که در پرونده کیفری دارد و با آشنایی با دادگاه ها و قوانین مجازات اسلامی ، می تواند به شما در حفظ حقوق و کاهش مجازات احتمالی کمک کند.